Missie en visie

Missie:

Dynamic Security draagt bij aan de veiligheid van onze samenleving door het voorkomen van een onveilige werksfeer, geweld, diefstal, criminaliteit etc. Dit doen wij door negatieve signalen te herkennen en te signaleren en deze ook weer om te zetten in positieve signalen, zodat mogelijke dreiging van elke vorm dan ook verdwijnt. Een veilige werksfeer en een veilige omgeving staat bij ons voorop.

 

Visie:

Bij Dynamic Security vinden wij het belangrijk om zowel onze klanten als de omgeving met respect te behandelen. Wij zijn van mening dat een positieve aanpak leidt naar een positief resultaat. Daarbij staat klantvriendelijkheid in combinatie met een kordate behandeling voorop. 

Grenzen aangeven en transparantie is een prioriteit. Wij vinden het belangrijk dat er duidelijk naar de klanten en de omgeving toe vermeld wordt op welke manier wij beveiligen en wat onze methode hiervan is. Dit is belangrijk om onze professionaliteit en veiligheid van de omgeving te waarborgen en zo ook het respect voor onze klant.